07 november 2009

Slagelse sylter idrætten

P4 sjælland skriver, at flere idrætsforeninger i Slagelse kaster sig ind i valgkampen med en kraftig opfordring til det byråd, som om 14 dage skal afløse det siddende. Få idræt på dagsordenen!

Det er absurd, ja nærmest paradoksalt at vi lever i en tid, hvor tv-reklamer skal minde os om, at vi skal spise sundt og dyrke masser af motion, hvis vi vil leve et langt og godt liv. For ordene runger hult i Slagelse kommune, hvor idrætten længe har været forsvundet fra politikernes dagsorden.

- Der er for ringe faciliteter i mage haller, lyder det.

Derfor håber Lars Rasmussen fra Slagelse Gymnastiskforening, at det kommende byråd vil grave dybt i lommerne, når der i fremtiden skal findes penge til idrætten i kommunen. Hvis ikke det sker, er konsekvenserne til at få øje på, siger han til P4 Sjælland.

- Vi har børn som begår hærværk og keder sig, og vi har livsstilssygdomme, som koster kommunerne dyrt. Det er alt sammen noget, som kan forebygges ved hjælp af idræt, siger han til P4 Sjælland.

Læs mere her

Slagelses investeringer 2009 - 2013 kan man se her.

Der er bl.a. boldbaner, motionsoaser og breddeidræltsprojekter i kommunens planer, men der er ikke afsat midler til nye haller.

Slagelse Kommunes økonomi til både drift og anlæg er dog betydeligt større end f.eks. i Ringsted og Sorø i de kommende år.